Table of Contents
مدارک و مراحل راه اندازی خط چهار و پنج رقمی مخابرات
در تاریخ مهر 98 به روز رسانی شد.
کاتالوگ خط تلفن پنج رقمی مخابرات را از ربات تلگرام ما بخوانید.
آیا میخواهید خط پنج رقمی مخابرات داشته باشید؟ آیا میخواهید سیستم تلفن شرکت خود را ارتقا دهید؟ آیا میخواهید منشی شما وقت کمتری برای پاسخگویی به تماسهای شرکت داشته باشد؟ آیا تعداد تلفن های شرکت شما کم است و عموما خط تلفن اشغال است؟ آیا تماس از دست رفته برای شرکت شما به منزلهی مشتری از دست رفته است؟ راه حل شما ارتقا سیستم تلفنی شرکت شماست.
در صورتی که برای اولین بار از نرم افزار ویپ استفاده میکنید دمو نرم افزار مرکز تلفن ویپ ایران را مشاهده نمایید.
مقاله مرتبط: چگونه شماره تلفن اینترنتی چهار رقمی یا شماره تلفن اینترنتی پنج رقمی سیپ ترانک SIP Trunk تهیه کنم؟
قابل توجه مراکز استان تهران : از حدود سال ۱۳۹۰ فروش خط چهار رقمی در تهران متوقف شده و به جای آن خط سیپ ترانک پنج رقمی توسط مخابرات استان تهران ارایه میشود. برای دسترسی به مقاله مرتبط از لینک بالا استفاده کنید.
قابل توجه مراکز سایر استان ها: برای به دست آوردن قیمت دقیق مرکز مخابراتی خود به مخابرات مرکز همان استان مراجعه کنید.
ممکن است شما از چند خط تلفن ثابت به عنوان ورودی تلفن خود استفاده کنید اما این خطوط برای شما مزایای خط چهار و پنج رقمی مخابرات را نخواهد داشت. به زبان ساده تر تماس با یک خط چهار رقمی بهتر است. هر خط چهار رقمی که به عنوان خط E1 معروف است معادل سی خط شهری است که با یک شماره چهار رقمی قابل دسترسی است. این خطوط عموما به شرکت ها و با تقاضا نامه داده میشود.
مدارک مورد نیاز برای خرید یک خط چهار یا پنج رقمی:
- تقاضانامه(درخواست) شرکت
- تصویراساسنامه ومدارک ثبت شرکت
- آگهی روزنامه رسمی باتاریخ حداکثر2سال قبل(برای ارگانهای دولتی نیاز نمیباشد)
- آخرین آگهی تغییرات شرکت درروزنامه رسمی
- معرفی نامه متقاضی که ممهور به مهرشرکت و به امضاء صاحبان امضاء رسیده باشد
- کپی شناسنامه مدیرعامل و نماینده شرکت
- ارایه فرم کداقتصادی
برای خرید خط چهار و پنج رقمی مخابرات کافیست مراحل زیر را طی کنید:
- مدارک مورد نیاز را تهیه کنید
- به اولین شرکت مخابراتی خدماتی نزدیک خود بروید
- از قسمت امور مشتریان در مورد خطوط چهار و پنج رقمی بپرسید. به شما جواب میدهند که خطوط چهار رقمی فقط قابلیت تماس از بیرون را دارد و خطوط پنج رقمی دارای خاصیت تماس از داخل شرکت هم هست.
- اگر از امور مشتریان جواب نگرفته اید به سمت پشتیبانی فنی یا مدیریت مرکز بروید تا مرکز دریافت این خدمات را به شما معرفی کند.
- فرم درخواست را پر کنید و به همراه مدارک قبلی تحویل دهید.
بسیار خوب . شما تا این مرحله ثبت نام را انجام داده اید و متوجه شده اید که هزینه نصب اول و نگهداری این سیستم چقدر است. البته هزینه ها متفاوت است و ممکن است تغییر کرده باشد.
هزینه اتصال ۳۰ کانال یا همان ثبت نام | هزینه نگهداری ماهیانه 30 کانال | حداقل کارکرد 30 کانال |
8.700.000 ریال | 1.830.000 ریال | 3.000.000 ریال |
این اطلاعات در تاریخ بهمن 96 به روز رسانی شده است.
به نظر می رسد که هزینه اولیه هشت صد و هفتاد هزار تومان برای این خطوط نسبت به تهیه سی خط تلفن ویپ ثابت مناسب است و کارایی متناسب مورد نظر شما را نیز بر آورده می کند.
منتظر تماس از طرف شرکت مخابرات بمانید تا به شما یک جفت سیم تحویل دهند. تا اینجا کار تمام است و شما برای خود یک خط چهار یا پنج شماره ای تهیه کرده اید. در این مرحله نیاز است که گیرنده خطوط E1 را نیز تهیه کنید. این گیرنده ها در یک بازار غیر رسمی و به صورت انحصاری در حال فروش است. از همان کسی که برای شما خط E1 را به محل شرکت شما آورده است پیگیری کنید تا بتوانید این دستگاه را تهیه نمایید. از جمله برند هایی که این دستگاه ها را ارایه می کنند G.SHDSL ، Watson ،Schmid و نیز Siemens است.
راه دیگر خرید دستگاه گیرنده E1 اطلاع گرفتن از شرکت هایی است که این سیستم را استفاده می کنند و این راه را یک بار رفته اند. با تماس با شماره 95118511-021 (یا 09194492055 کارشناس مرتبط) می توانید از 15 دقیقه مشاوره رایگان مرکز تلفن ویپ ایران استفاده کنید.
مرحله پایانی و نهایی
در پایان نیاز است که یک مرکز تماس تلفنی ویپ نیز در شرکت خود نصب کنید تا تماس های ورودی خط E1 شما را به بخش های مختلف شرکت متصل نماید. اگر در این مرحله از خدمات مرکز تلفن ویپ ایران استفاده کنید از امکانات زیر بهره مند خواهید شد:
- خدمات پاسخگوی تلفنی ویپ در ابتدای تماس شامل خوش آمد گویی و ارتباط با بخش های مختلف شرکت
- خدمات ضبط تماس به عنوان ارتقای سیستم پاسخگویی
- خدمات ارسال پیام ضبط شده به ایمیل شما در صورتی که شما پاسخگوی سیستم نباشید
- خدمات ارسال فکس به ایمیل شما
- خدمات چند زبانه بودن تلفن گویا ویپ
- خدمات ارسال SMS بعد از پایان تماس به عنوان تشکر و خداحافظی به همراه اطلاعات سایت شرکت شما
روش های راه اندازی و شرکت های پیمانکار
چند مدتی است که شرکت مخابرات برای انجام پروژه های خط پنج رقمی از شرکت های پیمانکاری استفاده می کند. در روش های نصب و راه اندازی نیازی به وجود شرکت های پیمانکار نیست و مخابرات موظف به راه اندازی خطوط است ولی به دلایلی مخابرات تمایل دارد که این شرکت های پیمانکار مسئولیت راه اندازی را به عهده بگیرند. در هر صورت اگر در طی مراحل خرید یا راه اندازی خطوط با مشکل معرفی پیمانکار مواجه شدید کافیست نام پیمانکار مورد نظر را سوال کنید و مراحل راه اندازی و خرید را پیگیری نمایید. در صورتی که مخابرات نام پیمانکار را از شما پرسید میتوانید همین شرکت پیمانکار را معرفی کنید تا راه اندازی خطوط انجام شود.